Warning: Attempt to read property "slug" on null in /home/4zida/domains/blog.4zida.rs/public_html/blog/wp-includes/taxonomy.php on line 4655

Renoviranje na rate

Kod renoviranja stana ili kuće najbitnije je imati plan. Ukoliko sami niste majstor, najbolje je angažovati profesionalce, ali nažalost, to dosta košta. ABS je kompanija koja je među prvima omogućila plaćanje renoviranja na rate. 

Koje su to najčešće greške koje se događaju prilikom renoviranja?

Najčešće greške profesionalna ekipa ne sme sebi da dozvoli, tako da bi svakako najveća greška bila izabrati izvođača koji nije adekvatan da odradi taj posao, tj. odlučiti se da sami dovodite ekipe majstora da odrade vaš stan, kuću …

Renoviranje na rateNa čemu nikako ne sme da se štedi prilikom renoviranja?

Ne bi trebalo nikako štedeti na instalacijama (struja ,voda) a sve drugo može da bude prema želji naručioca. Mi kao firma bi dopustili da neko uštedi na svim stvarima, sem na ovim.

Koliko je važno angažovati arhitektu?

Nije previse važno. Naručilac posla je najbolji arhitekta.

Pokrenuli ste akciju plaćanja na rate. To je prilično neuobičajeno.

placanje na rate

Za opciju plaćanje na rate smo se odlučili jer imamo potrebu da izađemo u susret svakome ko želi da renovira neki svoj objekat, a bez odlaska u banku. Najmanja rata može biti 199 evra mesečno, a najviše što omogućavamo je plaćanje na 12 mesečnih rata.

Ukoliko želite da renovirate svoju nekretninu, potražite savet stručnjaka i dobro procenite koliko će vas koštati. Krečenje košta ukoliko angažujete majstore, renoviranje kupatila tek. Imajte viziju šta želite od svog doma i krenite jedno po jedno. Dom se stvara godinama.

Podeli ovaj tekst: