5 softvera u kojima možete da se igrate arhitekte

Bilo da planirate renoviranje svog doma, ili samo želite da vidite kako bi vaš stan izgledao sa drugačijim rasporedom, nameštajem, bojama, preporučujemo vam 5 programa sa kojima možete da se igrate arhitekte.

  1. DESIGN A ROOM

Koliko puta ste bili u radnji i poželli da vidite kako bi ta boja parketa ili tapete stajala kod Vas u stanu. Sa ovim programom Vaš je problem rešen!

Design a Room omogućava Vam da izaberete sobu u svom domu koju ćete uređivati, da izaberete stil i da se igrate bojama i teksturama.

Ovaj je program sjajan za sve one koji žele da vide rezultat pre nego išta potroše.

DESIGN A ROOM - 4zida

2. IKEA HOME PLANNER

Ikea ima besplatan program kojim nameštaj prilagođavate specifičnostima svog doma. Dok ste listali IKEA-in katalog, sigurno ste poželeli da znate kako bi neki komad pristajao u vašem prostoru.

3. IKEA KITCHEN PLANNER

IKEA je dizajnirala i program za planiranje uređenja kuhinje. Program omogućava i da ukomponujete popis IKEA-nih komponenti, tako da odmah možete znati koliko će Vas koštati određena kuhinja. Unošenjem dimenzija, položaja vrata i prozora, možete videti kako će sve funkcionisati u Vašem prostoru.

4. MY DECO 3D ROOM PLANNER

My Deco 3D Planner omogućava Vam da postavljate zidove, vrata, prozore i izaberete iz galerije vrste podova, pločica i slično. Možete birati sve, od kuhinjskih elemenata do alata u ostavi.

3d planner - 4zida

5.  SWEET HOME 3D

Ovaj 3D vizualni softver idealan je za one koji žele više mogućnosti. Program je besplatan uz registrovanje u par koraka. Možete da ga sačuvate na svom kompjuteru i koristite ga kad god želite.

Prednost ovog programa je što možete prilagođavati 3D modele namještaja ako u njihovom katalogu ne pronađete ništa što Vam odgovara. Unesite vlastite modele direktno u svoj plan. Za one koji žele šetati kroz svoj novouređeni prostor, kamericama možete prolaziti kroz cijeli tlocrt i vizualizirati kako će to izgledati. Program može biti jednostavan, ali nudi i naprednije varijante onima koji žele više od 3D iskustva.

Podeli ovaj tekst: